Ede

Overige activiteiten

Een kijkje nemen in een Bestuurstuin

Dit jaar hebben we geen opentuinendag, maar wel maken we een begin met “Kijken in Andermans Tuin”. Omdat we nu onze eigen tuinen openstellen noemen we het dit jaar “een kijkje nemen in een bestuurstuin”. Vanwege onze vakanties was het lastig om geschikte data te vinden en zullen we als bestuur niet elke keer compleet aanwezig zijn, maar we hopen dat jullie het leuk vinden om eens op een avond te komen kijken, en misschien dat het jullie inspireert om ook de eigen tuin een keertje (dit jaar of een volgend jaar) open te stellen voor anderen. Voor degenen die vlak bij een bestuurslid wonen is het ook mogelijk om op dezelfde avond de tuin open te stellen. Wil je dat doen, meld dit dan zo spoedig mogelijk bij Ellen, dan wordt dit in de berichtgeving opgenomen. Onze tuinen zijn in principe open voor de leden, maar introducés zijn vanzelfsprekend welkom!

Er zal steeds een kopje koffie of thee klaar staan!

NB. onderstaande data kunnen wijzigen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Houd daarom de website in de gaten!

Klik op de foto's hieronder om te vergroten en klik naast de foto om te sluiten.

Datum: nog niet bekend.
Tijd: tussen 19.00 uur en 21.00 uur kan de tuin bezocht worden
Adres: Marlia Vloemans, De Kweek 29, 6741 EV Lunteren

Datum: wordt later bekend gemaakt
Tijd: 19.00-21.00 uur
Adres: Peter Schotsman, Rembrandtlaan 80, 6717 NM Ede

Peter zal uitleg over zijn tuin geven.

Datum: nog onbekend...
Tijd: 19.00-21.00 uur
Adres: Annemarie de Leeuw, Arthur van Schendellaan 24, 6711 DC Ede

We beginnen met een kopje koffie of thee met wat lekkers en ondertussen vertel ik wat over de geschiedenis van de tuin. Daarna is er een rondleiding door de tuin.