Kerstworkshop Groei&Bloei Ede

Op dinsdag 17 dec. maken we een sfeervolle kerstschikking met in de hoofdrol een bloeiende witte Helleborus ofwel kerstroos.

In een grote schaal maken we een soort stilleven met de kerstroos als middelpunt en allerlei mooie bijpassende materialen er omheen.
Rondom deze kerstroos kunnen we bijvoorbeeld gebruiken: mooi blad, sierlijk kerstgroen, wat klimopbessen of Skimmia, een of meer grote dennenappel(s), stukken bolmos of ijslands mos, enkele kerstballen, een mooi stronkje of een Amaryllisbol in knop. Mooi is het om zowel grote als kleinere materialen te verwerken.
Zelf breng je de schaal en de groene materialen mee. Informatie en suggesties volgen per email (of post) een week voor de workshop. De witte Helleborus wordt op de veiling ingekocht, ook voor het steekschuim en andere benodigdheden wordt gezorgd.

Datum: dinsdag 17 december, van 19.30 tot 21.30 uur.
Locatie: kwekerij De Hessenhof, Hessenweg 41 te Ede.
Kosten: € 7,50 lesgeld leden Groei & Bloei Ede/VAT, niet-leden € 10 en ongeveer € 5 voor de Helleborus (bijkomende kosten steekschuim: hangen af van de grootte van je schaal).