Ede

Workshops Bloemschikken

In 2020 kun je via Groei & Bloei afdeling Ede ook weer deelnemen aan een vijftal Bloemschikworkshops. Geef je bijtijds op wanneer je een workshop wilt bijwonen…

Het bestuur van Groei & Bloei afdeling Ede heeft mevrouw Frieda van Grootheest, van Bloemenhuis “De Lindenhorst” bereid gevonden om dit jaar een vijftal bloemschikworkshops voor leden van Groei & Bloei afdeling Ede te organiseren.

In haar winkel aan de Verlengde Maanderweg 56 A te Ede zal zij op donderdagavond om 19:30 uur de workshops verzorgen op de volgende data:
- 5 maart (voorjaarsschikking) Zie ook bij Terugblikken
- 2 april (Pasen) Afgelast
- 6 augustus (in de pluktuin, zie hieronder)
- 24 september (najaarsschikking)
- 17 december (Kerst)

Deze workshops kosten per keer € 25 waarbij alles is inbegrepen. U hoeft dus zelf niets mee te brengen of van tevoren te kopen.

Omdat de workshops in haar winkel worden gehouden is er per workshop plaats voor 10 deelnemers. Dus meldt u tijdig aan voor de workshop van uw keuze.

Aanmelden: 0318-633 900 of via email.

Op donderdag 6 augustus zal zij een workshop verzorgen bij de pluktuin In Goede Aarde, waarbij u een eigen plukboeket kunt gaan maken. Hierbij is geen maximumaantal deelnemers. De aanvangstijd is 19.00 uur.