foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Ede

Beste bezoeker van deze website,

Wat is het weer een heerlijk voorjaar! Je ziet in de tuinen van alles uit de grond omhoog komen, en de bomen en struiken beginnen prachtig in bloei te komen. Als je als bezoeker op deze website terecht bent gekomen en daar ook zo van kunt genieten, dan ben je op de juiste site terechtgekomen. Hier vind je informatie over alle activiteiten van de afdeling Groei& Bloei Ede.

In de agenda staan alle activiteiten benoemd vanaf nu tot eind 2019. Aan onze activiteiten kunnen niet alleen onze eigen leden deelnemen, maar ook als je geen lid bent. Dit wordt per activiteit aangegeven.

Bij Activiteiten en Actueel vind je per activiteit meer informatie, zoals plaats, tijd, wijze van aanmelding en de kosten. Zo is er in april een plantenruilbeurs, op 15 juni Opens internal link in current windoween Open Tuinen Dag en tot en met september zijn er 4 excursies gepland waarbij prachtige tuinen bezocht worden!

In de agenda vind je chronologisch vanaf het moment van kijken tot eind 2019 alle geplande activiteiten van onze afdeling en activiteiten in de naaste omgeving. Via zoekopdrachten kun je daar ook alle activiteiten van de andere afdelingen in Nederland vinden.

Tot slot kun je bij diversen een interesseformulier invullen of je (ook als niet-lid) aanmelden voor de digitale nieuwsbrief (het dwarrelblad) van onze afdeling.

Namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier dit voorjaar en deze zomer,

Marlia Vloemans
(voorzitter)

 

MEI. In mei leggen alle vogels een ei. Dit is de Bloeimaand. De Romeinen vierden diverse voorjaarsfeesten. Begin mei hadden ze het meerdaagse bloesemfeest, de Floralia geheten.

syringa vulgaris / sering

In mei lengen de dagen 1 uur en 30 minuten

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

19
May
De schrik van de straat
19
May
Nieuwlicht