foto's

Welkom bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. En Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

De lente is weer in aantocht! Met het warme weer leek het in februari al lente, maar ook met het natte en stromachtige weer voel je de verwachting van de lente. De verrassing wat er overal weer op zal komen en in bloei komt, het ontluikende frisse groen. De lente is een ontdekkingstocht door je tuin. In mijn tuin bloeien nu de irisjes, verschillende soorten krokusjes en andere bolgewasjes – druk bezocht door bijen als de zon even schijnt.
De Corylopsis (schijnhazelaar) en de Kornoelje bloeien…. Elke dag ontdek je weer wat nieuws.
Ook bij het nieuwe jaarprogramma van Groei & Bloei Ede is van allerlei te ontdekken en te beleven; de eerste lezing en workshop zijn geweest. Maar er zijn dit jaar weer veel activiteiten gepland: zoals workshops, excursies, lezingen en 2 x een plantenruilbeurs. Als u nieuwsgierig bent geworden naar wat er zoal te doen is, Opens external link in new windowklik dan hier. U bent van harte welkom bij onze activiteiten, ook als u geen lid bent. Wilt u ons maandelijkse nieuwsbrief enz.

U bent van harte welkom bij onze activiteiten, ook als niet-lid. Wilt u ons maandelijkse digitale nieuwsblad 'het Dwarrelblad' en zo op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar Opens internal link in current windowde secretaris.
Annemarie de Leeuw (voorzitter)

MAART, ook wel lentemaand genoemd.

Deze maand zijn workshops en natuurlijk de Algemene Ledenvergadering! U vindt meer hierover op deze pagina.

Wist u dat er op deze site ook een archief is van oude Flora's? Wilt u graag een oude Flora doorkijken, Opens internal link in new windowklik dan hier of kies on der het menu Diversen het Flora Archief.

muscari armeniacum / blauw druifje

In maart lengen de dagen 2 uur en 6 minuten

Deze maand in Groei & Bloei

Mar