foto's

Welkom bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. En Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

Groei & Bloei afdeling Ede is een zeer actieve en gezellige afdeling, die op verschillende terreinen meerdere malen per jaar activiteiten ontplooit voor leden en introducés.

Activiteiten in juni:
- 16 juni: Open moestuinen route Groei & Bloei Ede langs heel diverse moestuinen. Van “In Goede Aarde” bij de Doesburgermolen tot de “Voortuin” in Bennekom en als uitstapje de Mooie Moestuin van de Boschhoeve in Wolfheze. Download hier de (Initiates file downloadbeknopte) of de (Initiates file downloaduitgebreide) fietsroute.
- 16 juni: derde presentatie Operatie Steenbreek bij tuincentrum van de Lagemaat met als speciaal thema: de eetbare tuin. Dit is een onderdeel van de moestuinroute. Voor meer informatie over de presentatie, Initiates file downloadklik hier.
- 28 juni: Dagexcursie naar Noord Brabant. Kijk voor meer informatie Opens internal link in current windowhier.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten dan Groei & Bloei Ede, dan kunt u zich abonneren -ook als niet-lid- op de gratis digitale nieuwsbrief het “Dwarrelblad”. Het Dwarrelblad komt eens per maand uit en geeft een overzicht van de activiteiten van die maand van Groei & Bloei Ede en van andere groenactiviteiten. Stuur een mail naar diengiltjes@hetnet.nl.

Uiteraard is het in JUNI (Zomermaand) Nationale tuinweek 9 t/m 17 juni 2018.

Kijk ook op onze Opens external link in new windowfacebookpagina en naar onze Opens internal link in current windowGroenUit Tips!

Achillea

Deze maand in Groei & Bloei

Groene daken en heilzame kruiden - Blik op de tuin (854)
Het lot van de mot…