foto's

Welkom Bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. En Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

Groei & Bloei afdeling Ede is een zeer actieve en gezellige afdeling, die op verschillende terreinen meerdere malen per jaar activiteiten ontplooit voor leden en introducés.

SEPTEMBER noemt men ook Herfstmaand. De zomer loopt weer op z'n einde, de herfst staat voor de deur.

Andere activiteiten van deze afdeling vindt u bij Opens internal link in new windowActiviteiten&Actueel en in de Opens external link in new windowagenda.

Kijk ook op onze facebookpagina en naar onze GroenUit Tips!

Asternovi Belgii

Deze maand in Groei & Bloei