foto's
home

Welkom Bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

De herfst is de tijd om eens goed in de tuin te kijken: wat doet het goed en wat zou je anders willen? Nu is het de tijd om planten te verzetten of nieuwe planten er in te zetten. De grond is nog niet te koud en de planten kunnen goed aanslaan. Voor veel planten geldt dat dit de beste tijd is om ze te planten.

Om inspiratie op te doen voor uw tuin organiseren we verschillende activiteiten de komende maanden:

  • Opens internal link in current window3 lezingen: woensdag 26-9, maandag 15-10 en woensdag 7-11-2018
  • Een Opens internal link in current windowplantenruilbeurs 6-10, waar u uw planten die u over heeft, kunt ruilen
  • Basiscursus bloemschikken, een herfst- en kerstworkshop bloemschikken!

 

U bent van harte welkom bij onze activiteiten, ook als niet-lid. Wilt u ons maandelijkse digitale nieuwsblad 'het Dwarrelblad' en zo op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar Opens internal link in current windowde secretaris.
Annemarie de Leeuw (voorzitter)

OKTOBER, Wijnmaand. Geen beter begin van de herfst dan met een mooie, volle rode wijn ...

Kijk ook op onze facebookpagina en naar onze GroenUit Tips!

Anemone hybrida