foto's

Welkom Bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. En Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

Groei & Bloei afdeling Ede is een zeer actieve en gezellige afdeling, die op verschillende terreinen meerdere malen per jaar activiteiten ontplooit voor leden en introducés.

JULI is de Hooimaand.

Kijk ook op onze facebookpagina en naar ons Opens external link in new windowprogramma!

Buddleia Davidii

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders