Jubileumactiviteiten 2017 te Ede

Het was vorig jaar een jubileumjaar voor Groei & Bloei Ede. De afdeling Ede bestaat 55 jaar en de kruidentuin Kernhem wordt al 25 jaar door vrijwilligers van afdeling Ede onderhouden! Daarom waren er extra activiteiten:

• Woensdag 18 januari de presentatie Lekker bloemig: receptenboekje bloemenlunch

• Woensdag 29 maart rond 21.00 uur gaf Ellen Klinkenberg een presentatie over tuincoaching in de Open Hof. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de aanbieding tuincoaching. Meer informatie om uzelf of iemand anders op te geven Initiates file downloadvindt u hier.

• Zaterdag 22 april (onder voorbehoud): Open tuinenroute met bloembollen

• Zaterdag 27 mei de Duurzame Tuinmarkt Bennekom: alles voor een duurzame, levende tuin: diversiteit in planten, gezonde bodem, goed waterbeheer, enz.; tevens irisdagen van Kwekerij Dependens. Voor meer informatie, Initiates file downloadklik hier. De deelnemerslijst Initiates file downloadvindt u hier.

• Juli (datum nog niet bekend), Bezoek aan Passieflorahoeve voor vrijwilligers van de kruidentuin

• Zaterdag 23 september is een presentatie van Edese kwekers en van Groei & Bloei; zij laten zien wat ze zoal kunnen.

Meer actuele activiteiten vindt u in de Opens external link in new windowagenda.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876