Maandag 15 oktober praat Opens external link in new windowWim Paul van der Ploeg in Bennekom over 'De magie van tuinieren'.

Deze lezing is georganiseerd i.s.m. Groei & Bloei afd. Wageningen en Floralia Bennekom.

De lezing is een reis door je tuin en tegelijkertijd een reis door je leven in wat wij als mens allemaal (kunnen) meemaken. Het is een uitnodiging om anders naar je tuin te kijken en ook om anders naar je leven te kijken.

Een uitnodiging om je tuin mooier te maken, en om je leven rijker te maken. Wat wil je van je tuin maken? En wat wil je van je leven maken? In beide gevallen moet je daar moeite voor doen! En de moeite die je doet, die wordt in beide gevallen beloond! Er worden foto’s getoond van tuinen en planten in binnen- en buitenland. De spreker neemt je mee in het proces van verandering van een tuin, van de beginsituatie naar het eindresultaat. Een verandering van het beeld, maar ook van de beleving.

Verschillende onderwerpen die in de lezing aan de orde komen: Voorbeelden uit de praktijk, Kijken, waarnemen en zien. Tuinieren als liefhebberij en als spiegel voor het leven, Dromen en fantaseren, Van voorbereiden naar doen, Obstakels in je tuin, Groeien en bewust worden, De transformatie van je tuin (en je leven), De magie van het tuinieren, Zelf aan de gang.

Tijdens de lezing is er mogelijkheid voor een actieve deelname van het publiek.

Entree: voor leden van Groei & Bloei Wageningen/Ede en Floralia gratis, voor niet-leden: € 3.

Een beknopt overzicht staat in de Opens internal link in current windowAgenda.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876