Kerstworkshop bloemschikken

Bloemschikworkshop KMTP Ede, o.l.v. Anke Pols.

Kerstworkshop: Kerstloper

Voor de kerst maken we een schikking in de vorm van een tafelloper, smal en langwerpig.

Deze kerstversiering staat vooral prachtig op een lange tafel, een laag kastje, de vensterbank of een schoorsteenmantel. Behalve mooi kerstgroen, dennenappels, kerstballen e.d. kunnen er ook heel goed waxinelichthouders en bloemen in verwerkt worden.

Je brengt zelf het groen en de versieringen mee; van tevoren ontvang je nadere informatie. Voor de steekschuimbasis en de andere bloemschikbenodigdheden (zoals bloemistendraad, prikkers, krammen e.d.) wordt gezorgd.

Je kunt kiezen uit de middag- of de avondworkshop. Zie ook de Opens internal link in current windowAgenda.

Cursusgeld: voor leden KMTP Ede of VAT Ede € 7,50, voor niet-leden € 10
Kosten basismaterialen: € 6,50 euro. Alle kosten ter plekke te voldoen
Datum: dinsdag 18 december, van 13.30 tot 15.30 uur of van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: kwekerij De Hessenhof, Hessenweg 41, 6718TC  Ede

Voor informatie of aanmelding kun je terecht bij Anke Pols, tel. 0318-633992 (evt. voicemail inspreken) of per e-mail: pols.nl@tiscali.nl. Leden dienen hun lidmaatschapsnummer te vermelden.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879