Overige activiteiten 2019

13 mrt. Ledenvergadering

Wij rekenden op een goede opkomst en die was er. De algemene ledenvergadering (ALV) is immers het beste moment om uw stem in te brengen en het bestuur te controleren. Het is uiteindelijk de bedoeling dat onze vereniging mee beweegt met de leden. Groei & Bloei Ede is van u, voor u en door u … Het gehele papieren verslag van de ALV kon opgevraagd worden bij de secretaris.

Verloting

16 jan. Nieuwjaarsbijeenkomst

Met een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst, waarbij het jaarprogramma werd gepresenteerd, jubilarissen werden gehuldigd, er een leuke foto quiz werd opgelost, is voor Groei & Bloei Ede het nieuwe jaar van start gegaan. Aan het eind van de avond was er de verloting, met gezellige prijsjes, zoals o.a. vrolijke primulaatjes en tête à tête narcisjes (geschonken door tuincentrum Van de Lagemaat), een plantenbon en een prachtig boek.

Bloemen voor de jubilarissen (Foto Peter Schotsman)

mijn huis en tuin dieren
Knollentuin zonder ziel