Informatie over het bestuur

Het bestuur en andere vrijwilligers steken veel enthousiasme en tijd in Groei & Bloei Ede. U kunt hier lezen wie het zijn:

• Marlia Vloemans, voorzitter, tel. 0318 - 481 387
  • Ellen Klinkenberg, secretaris, tel. 06 - 18 48 79 15 of stuur een e-mail.
  • Peter Schotsman, Penningmeester
  • Dien Giltjes, algemeen lid en ledenadministrateur, tel. 0318 - 418 557
  • Annemarie de Leeuw, algemeen lid

Als u interesse hebt om in aan commissie deel te nemen, neem dan contact op met het bestuur.

Excursiecommissie

• Annemarie de Leeuw
  • Lucie Heuterman

PR activiteiten

• Anneke Florijn

Redactie Flora, het mededelingenblad van Groei & Bloei Ede

• Dien Giltjes
  • Coranne van Kampen

Redactie Dwarrelblad, de e-mail nieuwsbrief van Groei & Bloei Ede

• Dien Giltjes

Coördinator vrijwilligers Kruidentuin Landgoed Kernhem

• Annemarie Wolferink

Bloemschikken

• Anke Pols

• Erik Erkelens

Oproep

Helaas kunnen we als bestuur alle activiteiten niet organiseren zonder de hulp van enthousiaste leden. Vandaar dat ik, namens het bestuur, onder het kopje OPROEP in de Flora en het Dwarrelblad regelmatig verzoeken zal doen.
Is een van onderstaande functies iets voor jou?

1. Voor de PR-commissie

Tot nu toe doet Anneke Florijn goed werk met haar stand bij de diverse plekken, ze weet altijd wel enthousiaste leden te vinden die haar daarbij helpen. Maar daarnaast kost het veel tijd om regelmatig flyers te verspreiden. De vraag is wie wil de PR-commissie komen versterken met als speciale taak mee te helpen met het verspreiden van de flyers? Ben je geïnteresseerd of wil je eerst meer hierover te weten te komen, meld je dan bij onze secretaris.

2. Voor het bestuur

Komend jaar neemt Dien Giltjes in maart afscheid van het bestuur. We zoeken dus voor haar een opvolger. Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat het inhoudt om algemeen lid van een bestuur te zijn dan is het mogelijk om dit jaar alvast (een aantal van) onze vergaderingen bij te wonen. We vergaderen ongeveer een keer per maand op een dinsdagavond. Heb je interesse meld dit dan ook bij onze secretaris!

3. Voor de Flora

Ontvang je graag en lees je graag de Flora? Zo ja, dan vind je het wellicht leuk om een handje te helpen bij het samenstellen! Dien doet dat nu samen met Coranne. Maar Coranne heeft dat zoveel jaren gedaan dat ze met ingang van het nieuwe jaar wil stoppen. Heb je belangstelling of wil je meer weten van hoeveel tijd het kost, meld je dan ook bij onze secretaris.

Onze secretaris, Ellen Klinkenberg, is bereikbaar via de mail of mobiel 06 - 18 48 79 15