Ede

Tips voor gebruik van deze site

Je komt op deze website om te genieten van bloemen, planten, tuinidee├źn en zo. Graag geven wij je hier enkele tips voor nog meer plezier.

Als je de site bezoekt met een telefoon, dan ziet het er iets anders uit dan bij een bezoek met laptop of desktop. Bij tablets hangt het er zelfs nog vanaf of je de tablet een kwart draait, als de tablet geschikt is voor het 'meedraaien' van het beeld.

Op de laptop en desktop is duidelijk een menu te zien met 'Activiteiten', 'Terugblikken' en zo. Op de telefoon is het menu weg, maar wel aan te klikken om door te kunnen kiezen naar een onderwerp. Klik maar op het rechthoekje met 3 horizontale streepjes. Zie pijl. Daar is het menu.

Alle foto's kun je vergroten door er op te klikken, zie ook de laatste alinea.

Navigatie

Verdwalen kan heel leuk zijn, je komt soms dingen tegen die je anders nooit had gezien of ervaren.
Op deze site laten wij wel zien waar je bent en waar je ook nog op kunt klikken. Hopelijk is de schets hieronder duidelijk genoeg.

Bij het bekijken van veel foto's bestaat de mogelijkheid om de foto te vergroten. Klik maar op de (kleine) foto en hij komt groter in beeld.
Als er meer foto's op de pagina voorkomen dan kun je gewoon verder bladeren door op de rechterkant van de foto te klikken. Onder in beeld is met de aanduiding 'Image 2 of 4' bij te houden waar je bent. Stoppen met de vergroting en verder surfen kan door ergens in het grijze vlak, dus naast de foto te klikken.

Succes