Ede

Welkom bij Groei & Bloei
Ede

Uitgelicht

Recent Dwarrelblad

Lees hier het laatste Dwarrelblad

Meer

Open tuinen

29 mei en 10 juli

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Ede

Groei & Bloei Ede is een gezellige vereniging voor mensen die van planten, bloemen, tuinen, tuinieren, lezingen en excursies houden. Ben je geabonneerd op het tijdschrift Groei & Bloei, dan ben je automatische lid van de afdeling bij jou in de buurt. Ben je niet geabonneerd dan is het ook mogelijk om aan onze activiteiten zoals plantenruilbeurzen, lezingen of excursies (tegen betaling) deel te nemen.

Op deze site kun je informatie vinden over de activiteiten van onze afdeling.
- Bij Activiteiten vind je informatie over alle activiteiten in dit jaar
- Bij Terugblikken vind je een impressie van de activiteiten in voorgaande jaren

Oproep: Kijken in andermans tuin

In het jaarprogramma 2023 zijn  woensdagavonden gepland ‘Kijken in andermans tuin’, namelijk in mei en juli van 19.00 tot 21.00 uur.
Deze activiteit is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Het gaat dus niet alleen om modeltuinen, maar juist ook om tuinen die nog in aanleg zijn of misschien enig onderhoud nodig hebben. Vorig jaar kwamen er steeds zo’n 20 bezoekers per tuin.
Wil je jouw tuin openstellen voor collega tuiniers of ken je iemand met een bijzondere of aparte tuin of eentje in opbouw, die we zouden kunnen vragen om mee te doen? (Het hoeven niet persé leden te zijn van Groei & Bloei). Neem dan contact op met Gerda van Bemmel (email / 06-13721522 of Ingrid Schilstra (email / 06-43298093). We hopen op heel veel reacties. Meer informatie op deze pagina.

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk dan ook Groeninfo, de foto’s en gebruik het aanmeldingsformulier rechtsonder voor onze nieuwsbrief, het Dwarrelblad, om (vrijblijvend) op de hoogte te blijven of neem eens een kijkje bij één van onze activiteiten.

Mede namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier,

Anneke Florijn


APRIL doet wat hij wil. Deze maand wordt ook wel grasmaand genoemd.
In april lengen de dagen 1 uur en 56 minuten

Tuinlog

22 Mar

Paul

De roze sneeuw…

29 Feb

Paul

Een tuin is als een vriend…

Meer

Agenda

13 Apr

Voorjaarsruilbeurs in Ede

Datum: zaterdag 13 april Tijd: 9.30 - ca. 10.30…

20 Apr

20 april Tuinmiddag

Datum: Zaterdag 20 april Tijd: 13.00 – 16.00 uur …

Meer