Ede

Welkom bij Groei & Bloei
Ede

Uitgelicht

2 febr. Nieuwjaarsbijeenkomst

Gezellig samenzijn rekeninghoudend met corona adviezen

Meer

2021

Foto galerij van activiteiten georganiseerd door Groei & Bloei Ede

Meer

Online activiteiten

digitale lezingen, rondleidingen

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Ede

Namens het bestuur wens ik allen een gezond 2022 toe. Iedereen probeert zo goed mogelijk met allerlei beperkingen te leven. Voor de een is dat gemakkelijker dan voor de ander. Het vervelende is dat we als vereniging vroegtijdig alles moeten organiseren, regelen, afspraken maken. Dat doen we met groot enthousiasme in de hoop dat alle activitgeiten door kunnen gaan. Met de ervaring van 2021 gaan we toch optimistisch dit nieuwe jaar tegemoet. Alle buitenactiviteiten konden, soms in aangepaste vorm, gewoon doorgaan.

Groei & Bloei Ede is een gezellige vereniging voor mensen die van planten, bloemen, tuinen, tuinieren, lezingen en excursies houden. Ben je geabonneerd op het tijdschrift Groei & Bloei, dan ben je automatische lid van de afdeling bij jou in de buurt. Ben je niet geabonneerd dan is het ook mogelijk om aan onze activiteiten zoals de plantenruilbeurzen, de lezingen of de excursies (tegen betaling) deel te nemen.

Op deze site kun je informatie vinden over de activiteiten van onze afdeling.
- Bij Activiteiten vind je informatie over alle activiteiten in 2021
- Bij Terugblikken vind je een impressie van de activiteiten in voorgaande jaren

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk dan ook de groeninfo, de foto’s en gebruik het aanmeldingsformulier rechtsonder voor onze nieuwsbrief, het Dwarrelblad, om (vrijblijvend) op de hoogte te blijven of neem eens een kijkje bij één van onze activiteiten.

Als wij jouw e-mailadres niet hebben, kunnen wij je ook niet bereiken via email. Maandelijks verzenden wij onze nieuwsbrief, het Dwarrelblad. Wil je deze Dwarrelbladen regelmatig ontvangen, geef jouw e-mailadres dan door aan Dien Giltjes (ledenadministrateur) of klik op Nieuwsbrief rechts onderaan deze pagina.

Mede namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier.

Anneke Florijn, voorzitter


JANUARI wordt ook wel de Lauwmaand genoemd. Het was in de Romeinse tijd niet de eerste maand van het jaar, dat was toen nog maart.
De dagen korten 1 minuut en lengen 55 minuten.

Tuinlog

22 Jan

Anneke Duyvesteijn

Groen in de hoofdrol - Blik op de Tuin 1042, week…

20 Jan

Harry Hakvoort

Warme winter

Meer

Agenda

02 Feb

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst 2 februari van 14.30 uur…

16 Feb

Lezing door Marieke Nolsen

Titel lezing ‘Onze op Engeland geïnspireerde…

Meer