Ede

2 okt. Plantenruilbeurs

Datum en tijd: Zaterdag 8 oktober 13.30 uur inbreng planten, 14.00 - ca 14.30 uur ruilen
Locatie: Kruidentuin Kernhem, Kernhemseweg 7a, 6718 ZB  Ede

Een jaarlijks terugkerend evenement is de plantenruilbeurs in het najaar. Altijd gezellig en je neemt er altijd iets van mee. Althans, als er iets van je gading wordt aangeboden. Denk nu niet, dat je daarvoor zelf ook te ruilen planten hebt moeten aanleveren, want dat is niet nodig. Er is eigenlijk altijd wel genoeg.

Behalve planten kunnen er naar de ruilbeurs allerlei tuinzaken gebracht worden, zoals stekken, zaden, tuinartikelen kortom alles wat in de tuin te planten of anderszins te gebruiken is, . We houden ons wel aan de regel, dat alles, waar geen liefhebber voor gevonden wordt, mee terug naar huis wordt genomen. We kunnen geen rommel op deze plek achterlaten.

Tussen 13.30 en 14.00 uur kun je de planten en andere te ruilen artikelen brengen en uitstallen, rondkijken wat door anderen is aangeleverd en genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Na een welkomstwoord, om circa 14.00 uur, kan het ruilen beginnen. Meestal is daar niet veel tijd mee gemoeid, zodat er tijd overblijft om de kruidentuin te bekijken en vragen te stellen.

De kruidentuin wordt door vrijwilligers van Groei & Bloei bijgehouden.