Ede

Welkom bij Groei & Bloei
Ede

Uitgelicht

Bloemschikken

Samen bloemschikken

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Ede

Groei & Bloei Ede is een gezellige vereniging voor mensen die van planten, bloemen, tuinen, tuinieren, lezingen en excursies houden. Ben je geabonneerd op het tijdschrift Groei & Bloei, dan ben je automatische lid van de afdeling bij jou inde buurt. Ben je niet geabonneerd dan is het ook mogelijk om aan onze activiteiten zoals de plantenruilbeurzen, de lezingen of de excursies (tegen betaling) deel te nemen.

Vanwege de maatregelen die genomen zijn i.v.m. het coranavirus, houdt het bestuur nauwlettend in de gaten of onze activiteiten wel doorgang kunnen vinden. Via deze website word je voortdurend op de hoogte gehouden en in geval van twijfel raden we je aan de website te bezoeken. Op dit moment hebben we besloten de geplande activiteiten t/m 1 juni af te gelasten.

We hopen nog steeds dat we deze zomer (in juli, augustus of september?) onze tuinen open kunnen stellen. Door alle maatregelen is het nog niet duidelijk wanneer dat zou kunnen. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen de nieuwe data bekend gemaakt worden.

Op deze site kun je informatie vinden over de activiteiten van onze afdeling.
- Bij Activiteiten vind je informatie over alle activiteiten in 2020
- Bij Terugblikken vind je een impressie van de activiteiten in voorgaande jaren

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk dan ook de groeninfo, de foto’s en gebruik het aanmeldingsformulier rechtsonder voor onze nieuwsbrief, het Dwarrelblad, om (vrijblijvend) op de hoogte te blijven of neem eens een kijkje bij één van onze activiteiten.

Mede namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier,

Marlia Vloemans
voorzitter

MEI. In mei leggen alle vogels een ei. Dit is de Bloeimaand. De Romeinen vierden diverse voorjaarsfeesten. Begin mei hadden ze het meerdaagse bloesemfeest, de Floralia geheten.
In mei lengen de dagen 1 uur en 30 minuten

Tuinlog

26 May

Veris-lente

Bijzondere goudsbloem

25 May

Angela's tuin

Nu kan ik nog goed typen

Meer

Agenda

21 jul

Excursie naar Gorssel vanuit Ede

Dinsdag 21 juli 2020 gaat de bus weg voor een...

06 aug

Bloemschikken bij Pluktuin in Ede

Tijd: 19.00 uur Plaats: Pluktuin In Goede Aarde...

Meer