Ede

06 okt. Najaarsruilbeurs bij Kruidentuin bij Huize Kernhem

Locatie: Kernhemseweg 7, Ede

Planten en andere te ruilen artikelen brengen, rondkijken wat door anderen geleverd is en genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens een welkomstwoord waarna het ruilen kan beginnen. Meestal is daar niet veel tijd mee gemoeid, zodat er tijd overblijft om de tuin te bekijken en vragen te stellen.

21 apr. Voorjaarsruilbeurs bij In Goede Aarde

U bent al druk bezig geweest in uw tuin; u heeft een aantal planten gescheurd en nu heeft u een paar pollen overgehouden waar geen plaats voor is. Die kunnen naar de ruilbeurs. Of, u heeft van een aantal bloemen zaad gewonnen en ook dat kunt u niet allemaal zelf gebruiken. En, inderdaad, ook dat kan naar de ruilbeurs. Kortom, alles wat u zelf niet meer kunt gebruiken, maar wat voor een ander een aanwinst kan zijn, kunt u op de ruilbeurs kwijt –en dat hoeven niet alleen planten te zijn, ook gebruiks- en  siervoorwerpen voor in de tuin kunt u er brengen. We hanteren wel de regel, dat alles waar geen liefhebber voor gevonden wordt, weer mee terug naar huis wordt genomen.

De ruilbeurs is er niet alleen voor leden, maar voor ieder, die wat te ruilen heeft. Zelfs als u zelf niets hebt om te ruilen, bent u welkom om te kijken of er iets van uw gading te vinden is. Of u komt alleen voor de gezelligheid, want gezellig is het altijd.

De voorjaarsruilbeurs wordt dit jaar weer gehouden bij In Goede Aarde, bij Hennie en Albert van Weerdenburg.